SIIVOUSKAUPPA - Ammattituotteilla ilo siivota

Itsenäisyydentiellä sijaitsevasta myymälästämme löydät laajan valikoiman ammattilaistason siivousvälineitä ja puhdistusaineita.

Tuotteemme soveltuvat erinomaisesti myös kotitalouksissa käytettäviksi ja kaupan päälle saat meiltä ammattilaisen neuvot ja niksit.

saniteettitilat

Saniteettitilat


Meiltä saat tarpeeseesi vastaavat puhdistusaineet sekä välineet WC-tiloihin, pesuhuoneeseen ja saunaan.
yleispuhdistus

Yleispuhdistus


Myymälässämme on kattava valikoima yleispuhdistusaineita, jotka soveltuvat eri pinnoille irrottaen hankalimmankin lian.
keittiötilat

Keittiötilat


Valikoimistamme löytyy muun muassa käsitiskiaineet, konetiskiaineet, uunin- ja liedenpuhdistusaineet, harjoja eri tarkoituksiin sekä tehokkaat puhdistusaineet takaamaan keittiösi puhtauden.
hygienia.jpg

Henkilöhygienia


Ihoystävällisillä käsien- ja vartalonpesuaineilla, kosteusvoiteilla sekä desinfiointiaineilla huolehdit hygieniastasi. Meiltä löytyy myös henkilökohtaisia suojavälineitä, kuten essuja ja suojakäsineitä.
Lasi- ja peilipinnat

Lasi- ja peilipinnat


Erilaisten lasi- ja peilipintojen puhdistus käy kätevästi, kun käytössäsi on ammattilaistenkin suosimat välineet ja aineet.
Pyykinpesu

Pyykinpesu


Ympäristöystävällisillä ja laadukkailla pyykinpesuaineilla huolehdit tekstiiliesi säilymisen uudenveroisina. Kysy meiltä vinkkejä myös tahranpoistoon!
Sankot

Imurit ja siivousvälineet


Valikoimistamme löydät siivousvälineet eri tarkoituksiin. Meillä on myynnissä myös useita Nilfiskin imureita, jotka soveltuvat sekä kotitalouksiin että ammattikäyttöön. Toimitamme myös varaosat ja imurinpussit.

Vahaus

Peruspuhdistus ja vahaus


Kysy meiltä tiloihisi sopivat peruspuhdistusaineet sekä vahat ja välineet.

Valikoimissamme olevat tuotemerkit